NYTT BREDBANDSAVTAL

NYTT BREDBANDSAVTAL

Under våren har styrelsen undersökt förutsättningar och villkor på bredbandsmarknaden. Efter den genomlysningen beslutades det att föreningen skulle förlänga avtalet med Bredbandsbolaget och samtidigt uppgradera kapaciteten till nytta och glädje för delägarna.

Det förlängda avtalet trädde i kraft den 1 juni 2017. Uppkopplingen är nu på 250Mbit/s nedströms och 100 Mbit/s uppströms. Bredbandet ingår som tidigare i månadsavgiften och finns tillgänglig i alla lägenheter. Det finns också möjlighet att mot en extra månadskostnad teckna ett tilläggsavtal med Bredbandsbolaget med hastigheten 1 Gbit/s nedströms och uppströms. I avtalet ingår också en router kostnadsfritt som klarar av den nya hastigheten bra.

Kontakta Bredbandsbolaget på telnr 0770-111 700 för mera information.

Lämna ett svar