Gårdsloppisen den 22 maj 2016

Om loppisen

Den soliga och varma söndagseftermiddagen den 22 maj 2016 hölls för andra gången en populär gårdsloppis i Brf Örnen. Precis som förra gången för tre år sedan (i oktober 2013) var det några engagerade delägare som hade organiserat loppisen med informationsutdelning och ordnande av borden för försäljningen.

En av de arrangerande delägarna beskriver dagens loppis så här:

”Trots det fina vädret och att vi var flera grannar som sålde, var försäljningen inte så stor som vi önskat. Tjejerna som sålde fika i början var nog de som hade flest gäster, det kanske tar emot lite för de som går förbi att titta in. Vi hade dock en hel del kunder som kunde fynda böcker, leksaker, kläder och husgeråd. Vill också uppmärksamma tjejen som gjorde jättefina ansiktsmålningar, hon gladde många barn! Det var ju också roligt att träffa sina grannar, det fanns gott om tid för att prata med människor man kanske sett men inte pratat med innan.

Vi har bara haft loppis en gång tidigare som jag vet, det var för 3 år sedan. Den dagen var det regn så dagens loppis var såklart mycket trevligare. Även om jag inte fick sålt så mycket som jag önskat så var det hela tiden folk på plats så det var en fin sammankomst.”

Fotografier

Poppis på loppis!
Poppis på loppis!
Var det någon som köpte gitarren?
Var det någon som köpte gitarren?
Ett modernt loppis med swisch
Ett modernt loppis med swisch
Örnens gårdsloppis - lite grann från ovan
Örnens gårdsloppis – lite grann från ovan

Lämna ett svar