Statistik om hemsidan

Litet statistik om föreningens hemsida

Brf Örnens  hemsida är skapad i WordPress och det finns då möjligheter att få statistiska rapporter om så gott som allting som händer på hemsidan. Under juli månad 2014 hade vi 196 besök på hemsidan och den generella besökstidens längd låg mellan 5 – 10 minuter. Det vanligaste landet som hemsidan besöktes ifrån var naturligt nog Sverige, men det har också förekommit besök från nitton ytterligare länder på jordklotet. De vanligast förekommande länderna var Brasilien, Italien, U S A, Argentina, Danmark, Malaysia och Portugal. Enstaka besök har bland annat förekommit från Indien, Saudiarabien och Vietnam.

De mest besökta sidorna var Nyheter, Styrelseledamöter, Övernattningslägenheten och Felanmälan.

Geografiska områdenGeografiska områden

Lämna ett svar