Föreningsstämman 2020

Datum för Brf Örnens föreningsstämma 2020 är satt till den 19e maj kl. 

Pga av Covid-19 (Corona) har vi bestämt att skicka kallelse sent (måldatum kring den 1a maj), detta för att ha möjlighet att skjuta fram årsstämma om det kommer en ny hemställan/myndighetsrekommendation.

I nuläget så har folkhälsomyndigheten gjort en riskbedömning av evenemang och sammankomster med anledning av covid-19

”Händelser som sammanför många människor kan under vissa omständigheter ligga till grund för stor smittspridning. Regeringen har på Folkhälsomyndighetens inrådan beslutat att förbjuda offentliga tillställningar och allmänna sammankomster med över 50 deltagare”.

Läs mer på https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/information-till-arrangorer-av-evenemang/

Om det blir ändringar så kommer det att meddelas här på Brf Örnens Hemsida. Styrelsen reserverar sig också om att begränsa antal deltagare till max 50st om årsmötet blir av. Principen först till kvarn kommer då att gälla.

Styrelsen Brf Örnen


Föreningsstämman 2017 är i vecka 16, torsdagen den  20 april kl 19:00

Det går att skriva motioner kontinuerligt under hela verksamhetsåret och lämna in till styrelsen. Det är motionsstopp inför föreningsstämman den 1 april 2017. Under rubriken Medlemmar på hemsidan finns en elektronisk motion som du kan använda; annars går det också att lägga motioner i styrelsens brevlåda i portgången på Spångatan 16.