Kortfattad information om Com Hems digitalisering

BRF ÖRNENS TV-UTBUD BLIR DIGITALT DEN 8 SEPTEMBER 2020

Com Hem går helt över till digitala sändningar för 1,6 miljoner anslutna hushåll. Övergången sker den 8 september 2020. Alla analoga kanaler, även FM-radio via TV-uttaget avslutas då.

Det går redan nu att ändra till digital TV. Com Hem rekommenderar detta.

Det finns mera information på comhem.se/digitalisering. Om du fortfarande har analog mottagning på din hemma-TV kommer du att se en informationstext som börjar rulla i TV-rutan från mitten av augusti. Om du inte ser någon sådan informationstext betyder det, att du redan har digital mottagning. Då behöver du inte göra någonting. Du kan också leta upp den speciella Com Hem-kanalen på din TV. Den har oftast nummer 777. Den kan bara ses om man redan har digital mottagning. Om du fortfarande inte har digital mottagning kan du göra något av följande för att ändra till digital-TV:

All information finns samlad på comhem.se/digitalisering.

Det går att anlita en personlig tekniker mot en fast kostnad av 399 kronor (efter 50 procent RUT-avdrag). Se mera information om detta på www.hemfixare.se eller telefonnummer 0770-220 717. Com Hems Kundservice kan ge begränsad hjälp/hänvisningar på telefonnummer 90 222.

Boende från 65 år får även ett brev hemskickat med utförlig information om hur de ändrar till digital-TV.

En fullständig information från Com Hem finns i denna pdf-fil: Den 8 september 2020 blir ditt TV-utbud helt digitalt.